Rolf Wouters

Rolf Wouters jaren 90In het jaar 1993 kwam Rolf Xavier Wouters, als vervanger van Jos Brink, in het programma “Wedden Dat?” als presentator. Dit heeft Rolf Wouters twee jaar lang gedaan bij RTL4 en in hetzelfde jaar is Rolf Wouters ook het programma “Now or Never” begonnen. Sinds dat programma en vele prgramma die erna volgden, had Rolf een sidekick genaamd Sjon. Hij stond bekend om zijn iets te hoge stem en korte lengte.

In 1995 stapte Rolf Wouters over van RTL4 naar Veronica. Op deze zender kwam toen het meest bekende en populaire spelprogramma van Rolf Wouters, namelijk “Uhhh… Vergeet je Tandenborstel Niet!” waar kandidaten als hoofdprijs meteen op vakantie konden. Hij verzon meerdere programmaformats bij Veronica, zoals “Orde Orde” en “Who’s Talking” allebei in 1996 en in 1997 kwam Rolf met “Wouters Wondere Woensdag”.

Het allerlaatste spelprogramma dat Rolf Wouters gepresenteerd heeft in de jaren 90 was natuurlijk het wereldbekende programma Big Brother. De allereerste editie van Big Brother was zo’n succes dat het programma de hele wereld werdt verkocht. Daarna is het voor Rolf en zijn bedrijf RedForest TV niet veel meer geworden dan de hit Big Brother.

Momenteel woont Rolf Wouters met zijn vrouw in Portugal. Alle geruchten van mensenschuw tot aan zelfmoord is niks van waar. Of er ooit nog een comeback zou komen van onze Rolf wordt ook niet uitgesloten. We citeren hem dan ook

“Met de juiste mensen en het juiste concept… Je weet het nooit”

Eerste liveshow Big Brother 1999

Gerelateerde berichten