Boybands nu nog in oorlog

98-degrees-boyband-jaren-90Sommige kunnen dan niks achter zich laten en zo is het dus ook bij de zanger Nick Lachey van de boyband 98 Degrees.

In de jaren 90 waren boybands erg populair onder de puberende meisjes, maar de zangers van de twee bands 98 Degrees en 5ive hadden dan ook geen enkele klik.

In het programma Watch What Happens Live vroeg de presentator Andy Cohen aan Nick, de zanger van 98 Degrees, welke boyband hij het vreselijkst vond uit de jaren 90. De vraag nog niet gesteld en Andy suggereerde 5ive. En natuurlijk als je de boel even weer lekker opstookt, scoort dit kijkcijfers, hoppa! Slim Andy!

Nick beaamde dat hij ongeacht dan ook 5ive gezegd zou hebben, omdat de twee boybands in de jaren 90 het nooit goed samen hebben kunnen vinden met elkaar. Uiteraard kwam een van de leden van de band 5ive dit te horen en Abz Love en zo liet hij in een reactie aan TMZ weten “98 Degrees sucked ass”.

Oorlog zonder einde?

Hier bleef het niet bij, want meteen toen Nick een woordje mocht doen in het programma Big Morning Buzz Live van VH1, zei hij dan ook blij te zijn een platform te hebben om het een en ander recht te kunnen zetten. Hij voegde eraan toe dat hij niet had moeten zeggen dat 5ive de stomste band uit de jaren 90 was, maar beter had kunnen zeggen “5ive is de stomste band ooit”. Spannond!!

Gerelateerde berichten